Wat bieden wij u

BLENDED LEARNING

Blended learning is een methodiek waarbij verschillende methodisch leer mogelijkheden worden geboden.

Hoe het was….

Meestal kreeg de werknemer een training aangeboden in klassikale opzet.
Dus Excel, Outlook of Word via de werkgever.
Wij hebben er vele duizenden verzorgt.
Mogelijk was er nog naslagwerk in de vorm van een boek o.i.d. maar dat was het dan ook wel.

Hoe is het nu……

Nog steeds worden er trainingen aangeboden. Maar daarnaast zijn er tal van ander bronnen mogelijk. We noemen een aantal van die ‘loketten’ waar iemand zijn leerstof kan vinden.

Alles wat een werkgever nodig heeft kan KENNIS 365 aanbieden.

ICT Servicedesk veranderd.

Als een organisatie key-users of de servicedesk medewerkers als kennis hub willen gebruiken voor digitaal werken en Microsoft 365 programma’s dienen die mensen opgeleid te worden en moeten ze een back-up hebben als ze kennis te kort komen.
De rol van de ICT-support desk veranderd drastisch. Het was nooit een plaats waar gebruikers een vraag beantwoord kregen over hoe een draaitabel in Excel werkt of hoe een inhoudsopgave in Word moet worden gemaakt.
Dat verandert echter en we zien de eerste organisaties een ‘OFFICE LOKET’ opzetten welke drukbezocht worden door medewerkers.

Integrated Learning

Veel klanten willen over Online les materiaal beschikken wat ze medewerkers ter beschikking stellen. De medewerker kan dan leren wanneer p een tijdstip naar keuze. De opzet is bovendien zo dat er van elk denkbaar product content is wat op rubriek en onderwerp is ingedeeld is. Daarmee is de integrated learning omgeving tevens een naslag werk.
Voor groter organisatie is het bovendien mogelijk om op de klant afgestemde content aan te bieden.

Geïnteresseerd?

Kijk dan op Over ons en Contact